, , , , , , , ,

TATRY

11:51:00 AM



Na prodloužený víkend jsme podnikli výlet na Slovensko. Grupa lidiček, ve dvou autech, se vydala na cca 7-hodinovou cestu, s tím, že každé auto vyjelo v jiný čas. My nešťastníci jsme ještě v pátek  museli do práce. A jaký to byl fór, kdy při zastavení na posledním semaforu při cestě do práce, druhá posádka byla přímo za námi. Takže nemohlo následovat nic jiného, než zastávka na nejbližší benzince, kde jsme si dali kafíčko, s tím, že jsme si popřáli šťastnou cestu a s tím že naše posádka je bude za pár hodin následovat.

Náš výlet započal v chaloupce po prarodičích jednou člena naší party. K vybavení zde patří jeden kohoutek s tekoucí, velmi ledovou vodou, dosti chatrná kadibudka a okolí, kde lišky, možná že i medvědi, dávají dobrou noc.



For the prolonged weekend in November we decided to make a trip to Slovakia. Group of friends, in two cars, set off to 7 hours ride. Each car had different time of departure, so it was quite funny situation, when we, on the way to work, stopped at the traffic lights and the second car already going there, was standing behind us, what a coincidence! So nothing else than stop at the nearest gas station could follow. Enjoying the morning coffee we wished them good luck on the road.

Our trip started in a cottage of grand parents of one of our friend, with only one faucet with running water, very very cold water, rickety latrine and dark woods, where the foxes and bears kiss you good night.








You Might Also Like

0 komentářů