, , , , , , , ,

Foodporn: Breakfast at Landtmann's Parkcafé

1:23:00 PM



Jelikož se nám začíná oteplovat, mám tu pro vás příspěvek z Vídně. Při loňské dovolené jsme se tam zastavili, že se podíváme do Schönbrunnu a jelikož jsme se nestihli nasnídat (měli jsme nabitý plán), neodolali jsme této úžasné kavárničce přímo v zámeckém parku.

Vyzkoušeli jsme z jídelního lístku od všeho trošku a měli jsme z toho nakonec takový brunch, protože jsme si to náležitě vychutnávali. Takže, pokud se tam chystáte mohu jen doporučit. Jen je škoda, že takových míst je u nás pomálu a že si takovéto úžasné snídaně nemůžu užívat každý den.

As the weather is getting warmer, I have here post from Vienna from our summer vacation. We had a plan to visit Schönbrunn and as there was not that much time for breakfast, we stopped and decided to have it in the castle gardens.
We tried food from every kind they had on the menu and at the end we made a brunch from it. So if you are planning to visit Schönbrunn and you will look for a snak, this is a great place to go. It is just pitty that we don´t have more places like this around my city, I would love to enjoy this kind of breakfast every day ...







You Might Also Like

2 komentářů

  1. To vypadá skvěle, hned bych to všechno snědla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji, bylo to opravdu uzasne a to nejen na pohled :-) a i prostredi bylo velice prijemne. Takovychto stylovych mist je u nas bohuzel malo :-(

      Delete