, , , , , , , , ,

Back to black

10:15:00 AM


Ano, vím, že jsem slíbila nový příspěvek už včera večer, ale nakonec jsem večer strávila přešíváním šatů a plánováním dovolené s přítelem ... a to je přeci jen příjemnější záležitost.
Téma dnešního příspěvku je černá. Ačkoliv nejsem typ, který by si na černé oblečení potrpěl, jsou situace, kdy po ní ráda sáhnu a to hlavně v okamžiku, kdy koukám do skříně, jak bacil do lékárny a nevím co by.
Není proto tak těžké odhadnout, že většina žen miluje černé oblečení. A proč? Hned z několika důvodů. Není nic elegantnějšího, minimalističtějšího a jednoduššího než černý outfit. Je to barva pro všechny. Lichotící, svůdná, nadčasová, bez ohledu na to jakou máte postavu. Je jako váš věrný přítel, který bude vždy při vás, ať už na první rande nebo na pohovor. Když nevíte, co na sebe, tak je to ta perfektní barva pro jakoukoliv příležitost, ať už to bude velmi ženský elegantní outfit nebo streetwear v podobě roztrhaných džínů a oversized svetrů.
Co je však její vekou nevýhodou, je to že může působit trošku nudně a asi nikdo z nás nechce cítit se jako v uniformě. Jak je tedy možné černý monochromatický oufit posunout na vyšší level? Černý outfit je ideální pro experimenty s novými tvary, netradičními délkami a materiály. Pokud ale nemáte odvahu na experimenty stačí jen třeba zajímavý vzor, nebo doplňky ve výrazných barvách.

I have never been all black lover, but sometimes happens I don´t know what to wear, so it is the easiest way to be ready in few minutes. It is not that difficult to believe that this is the most favorite combo among all women. And why is that? There is nothing this sleek, minimalistic and simple like all black outfit. It is flattering to all kinds of figures, it´s timeless. It is your best friend, which will be aůway by your side. But sometimes it can be boring and uniform. So the best way to break the monochrome look is to play with shapes, volume or structured fabrics and if you are not that courageous, just pick some shoes or other accessory in bold color and that will do the trick.






 

You Might Also Like

0 komentářů