, , , , , , , , , , , ,

Oscar 2015

7:44:00 PM


Včerejší večer patřil milovníkům filmu, celebrit a módy ... předávání cen Americké filmové a televizní akademie. Po tom nejčervenějším koberci, za všech červených, se v Los Angeles prošly největší hvězdy filmového plátna i hudební scény současnosti.
Každý rok je to ta nejokázalejší přehlídka roku, kdy se hvězdy obléknou do rób světových módních domů. Není žádným tajemstvím, že předávání Oscarů je obrovskou reklamou pro módní návrháře, kteří za tuto reklamu platí horentní sumy, jen aby mohli ukázat to nejlepší ze své tvorby a to především z přehlídek Haute Couture.
Letošní Oscaři se nesli ve stylu odvážných hlubokých výstřihů, vysokých rozparků, jemných barev a především pak elegance. Své bujné tvary ukázala tradičně Scarlett Johansson i Jennifer Lopez a obě i tentokrát dokázaly, že jim elegance a vkus nechybí a to i s odvážným výstřihem. Vysoké rozparky, dosahující až do úrovně pasu, odhalovaly štíhlé nohy Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Emmy stone či Dakoty Johnson. 
Mezi obíbené barvy patřily jemné a světlé odstíny. Například loňská vítězka Lupita Nyong´o oblékla sněhobílou robu z dílny Calvin Klein, ktará byla celá pošitá perlami. Na celých šatech jich bylo 6000.
Mezi mé nejoblíbenější patřila bezesporu zelenkavá róba Elie Saab, ve které vynikala Emma Stone, která na sebe upoutala nejen svou netradiční barvou, ale i zdobením, a jednoduchá červená róba Saint Laurent Dakoty Johnson. Jaká by byla ta vaše?

Last night belonged to all movies, celebrities and fashion lovers ... Academy awards. The biggest and brightes stars of the showbussiness, walked down the reddest red carpet in LA. 
And as every year, it was the most spectaculat fashion show of the year. It is no secret, that designers pay a lot to the stars to make them wear their creations, just to be seen on the Red carpet, especially these from Haute Couture collections. 
This years the main trends were set on deep cleavage, presented by Scarlett Johansson or Jennifer Lopez, hight slits showing the long legs of Jennifer Aniston, Nicole Kindman and Emm Stone. And soft light colors on most of the dresses.
For me the most interesting was the lightly green Elie Saab gown worn by Emma Stone, followed by that simple red gown of Dakota Johnson, made by Saint Laurent and Behati Prinsloos red and black Armani gown. Also the white embellished gown from Calvin Klein, with thousands of pearls, on last years winner Lupita Nyong´o looked amazing. What would be your pick?

 
 all pics courtesy of www.oscar.go.com

You Might Also Like

0 komentářů